ניתוח לפיסטולה ופיסורה יחד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/12/2022 | 13:15 | מאת: אלינור

היי אני בת 38 הלכתי לרופא רק אחרי ששנה שלמה הרגשתי כמו גוש בתוך הישבן שיוצא ממנו כל הזמן מלא מלא הפרשות לא נעימות בכלל וכן זה משפיע מאוד על שיגרת החיים שלי, כשהלכתי לרופא הוא החליט ואמר שיש לי גם פיסורה וגם פיסטולה שהזדהמה לגמרי ואני חייבת ניתוח אני דחיתי כבר מעל שנה שוב ושוב את הניתוח מפחד גם מהניתוח עצמו וגם מה חלמה שלו וגם מהסיכון שיפגעו בסוגרים זה ממש מלחיץ אותי. השאלה שלי האם לסמוך רק על רופא אחד שראה אותי ודבר שני מה עלול לקרות אם לא אעשה את הניתוח כי אני באמת סובלת ברמות קשות במיוחד מכל ההפרשות הלא נעימות והגוש שממש מציק לי אפילו לשבת כבר לא נעים לי. האם יש משהו אחר חוץ מניתוח לעשות והאם הזיהום יכול להתפשט בגוף אם לא אעשה את הניתוח????? הכל מזוהם שם כך אמר הרופא אשמח לתשובה כי אני באמת במצב שאני לא יודעת מה לעשות הפחד גובר עלי אבל יחד אם זאת אשמח לדעת מה יכול לקרות אם לא עושים את הניתוח .אשמח לתשובה תודה רבה

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות