הייצרות פי הטבעת לאחר כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/11/2022 | 23:35 | מאת: איתי

שלום רב, לפני שבוע עברתי ניתוח כריתת טחורים , זיהו אצלי שלושה מוקדים עם טחורים דרגה 4 פנימיים וגם חיצוניים באותה הדרגה . הכאבים חזקים מאוד אז החשש שלי כי ביציאות הכמות מאוד קטנה וגודל הצואה דקה , יש תחושה של חוסר ריקון . האם ייתכן שישנה הייצרות ? אני מחד ללחוץ מפחד לדימום או נזק לאיזור לאחר הניתוח .

התחושות והכאבים שאתה מתאר הם מצב רגיל אחרי הניתוח שעברת. היצרות אינה נגרמת מיד אלא בתהליך ריפוי והצטלקות האורך שבועות..

28/11/2022 | 08:40 | מאת: איתי

תודה על התשובה , בנוסף אציין כי בכל זמן ישנה הפרשה של דם לתחתון , אני משתמש בתחבושת אישית, האם עדיין תקין שיש הפרשות ודם ? בזמן יציאה יש כמות דם כמו לפני הניתוח , האם זה צפוי ?

גם זה אפשרי. מציע להפנות את השאלות למנתח היודע בדיוק מה היו הממצאים ומה נעשה בניתוח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות