הכנה לבדיקת קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/11/2022 | 21:04 | מאת: שקד

היי דר, יש לי בדיקת קולונסקופיה בשעה 15 אחה״צ , על פי הנחיית הרופאה אני צריכה רק ביום הבדיקה לשתות את הפיקוסל. החל מהשעה 11 אני צריכה להיות בצום מלא ללא אוכל ושתייה. כמה זמן צריך להמתין בין שקית לשקית? האם אני צריכה להתחיל את השתייה של השקית הראשונה ביום הבדיקה עצמה?

יש דף הוראות להכנה לקולונוסקופיה. אם אין בידך בקשי מהגסטרואנטרולוג שלך הנחיות מדויקות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות