כאבים אחרי ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/11/2022 | 17:52 | מאת: אלון

בן 40 עברתי ניתוח לפיסורה לפני 4 ימים. חתך בשעה 5. לוקח משככי כאבים ונורמלקס. מאז הניתוח כל יציאה כואב לי מאוד והיום היו 2 יציאות שגרמו לי לכאבים חזקים כמו לפני הניתוח, 10 שעות אחרי היציאה שלא נרגעות. האם מותר למרוח משחות כמו Rectogesic או Nifedipine. האם מותר למרוח משחות להרגעה כמו אלוורה ומשחות טבעיות? כמה זמן לוקח לפיסורה לעבור אחרי ניתוח. תודה רבה

ברוב. המקרים יש הקלה מיידית בכאב מיד אחרי הניתוח, ואין צורך במשככי כאב. הסיפור שלך קצת חריג , פנה לרופא המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות