צואה שחורה וחיידק קמפילובקטר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

21/11/2022 | 14:26 | מאת: דב

היתה לי צואה שחורה במשך 7 ימים נשלחתי לבצע בדיקת צואה 3 ימים לאחר שהצואה חזרה לצבעה הרגיל. בבדיקת הצואה נמצא חיידק קמפילובקטר. היום ההיתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי כדורי אזניל 200 מ"ג 2כדורים פעם אחת ביום למשך 3 ימים. היום גם הצואה חוזרת להיות כהה עדין לא שחורה. האים זה הטיפול הנכון או כפי שקראי שיש כדורי טטרציקלין. תודה דב.

איני יודע

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות