חזרה לתפקוד לאחר ניקוז אפצס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/11/2022 | 15:18 | מאת: חוה

לפני כשבועיים נוקז לי אפצס בהרדמה מקומית ולאחר שבוע נוקז בשנית,לאחר ביקורת כירורג אתמול שהיה חסר סבלנות בלשון המעטה אמר כי נוקז היטב ומששאלתי אם אפשר לחזור לעבודה אמר שזה בסדר אך כשהסברתי כי אני יושבת ישיבה מרובה של 8 שעות ומעלה,אמר שזה בעייתי ושרושם לי עוד שבוע מחלה,שאלתי היא כמה זמן עליי לשבת עוד בבית? האם יש מניעה מישיבה ממושכת לאורך זמן? האם עליי לגשת לרופא תעסוקתי כדי לקבל אישור לעבודה חלקית? זה אירוע חדש בחיי שאני לא ממש יודעת כיצד לפעול הלאה וכמו כן כיצד להתמודד עם מקום העבודה.תודה.

אין קשר לישיבה ולטפול במורסה. אם המורסה נוקזה בהצלחה ואין יותר חום או כאב מקומי משמעותי ניתן לחזור לעבודה ללא חשש

08/11/2022 | 19:29 | מאת: חוה

ומה לגבי פעילות גופנית? פילאטיס יוגה?

אין בעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות