פיסורה וטחור חיצוני במקביל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/11/2022 | 06:18 | מאת: אורן

שלום ד"ר, מזה כחודשיים אני מורח רקטוג'סיק לטיפול בפיסורה. הופיע לי לפני כמה ימים טחור חיצוני קטן (סבלתי בעבר ועבר עם טיפול שמרני). האם ניתן להמשיך למרוח את הרקטוג'סיק עבור הפיסורה במקביל לטיפול שמרני בטחור החיצוני? האם צריך למרוח במקביל משהו גם עבור הטחור החיצוני? תודה מראש

ניתן לטפל בשני הדברים. למרוח על הטחור משחה לטפול בטחורים, אבל להפריד בין המשחות, לא למרוח באותו זמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות