צניחת רקטום בינונית וצריבה ברקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/11/2022 | 07:45 | מאת: נעמי

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונית ויש לי צריבה חזקה כל הזמן ברקטום ועצירות למרות שלוקחת רזולור ולקסין פורטה .האם צניחה של הרקטום גורמת לצריבה מתמדת איך להתגבר על זה כדי שאוכל לגשת לפרוקטולוג לבדיקה כמו כן בישיבה הצריבה לא מופיעה בתודה

צניחת רקטום יכולה לגרום לתופעות המתוארות בפניה. הטיפול המומלץ הוא ניתוח לתיקוןהצניחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות