צניחת רקטום בינונית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/10/2022 | 14:25 | מאת: נעמי

שלום לדר יש לי צניחת רקטום בינונים הרקטום חוזר מידי פעם ויוצט עם היציאות הבעיה שזה צורב מאוד וכואב שום משחה לא עוזרת בישיבה זה לא צורב . מה אעשה שלא אסבול ככה מהצריבה? מה ניתן לקחת לשים? יש לי כל הסמן גם גזים בלי הפסקה .יש לי עצירות קשה לוקחת רזולור 2 מג ולקסין פורטה 2 קפסולות אולי המשלשלים גורמים גם לגזים ולצריבה הקשה .הבטן מרעישה מלאה גזים כל הזמן יש לך רעיון מה לשים לצריבה ואיך להפסיק הגזים האינסופיים יש לי גם פעם ביומיים כאבים משני צידיי הבטן העליונה האולראסאונד תקין.אולי קשור גם לרקטום יש לי גם צמרמורות

הפתרון לצניחת הרקטום הוא ניתוח. העצירות תורמת ל ומחמירה את צניחת הרקטום.בקשר לריבוי גזים צריך להתייעץ עם רופא גסטרואנטרולוג שלך. אולי יש לך ריבוי חיידקים מייצרי מתאן במעיים.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות