כאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/10/2022 | 20:25 | מאת: אור

שלום דר, לאחר יותר משבעה חודשים הבנתי מה הם כאבי הבטן הכרוניים הנוראיים שיש לי: גזים כלואים . נשמע מצחיק ומגעיל אבל הגוף לא "משחרר" יותר גזים דרך פי הטבעת בכלל בכלל בכלל. השחרור היחידי הוא דרך גרפסים ולא הרבה. הכל התחיל-קשור או צירוף מקרים מדהים, מאז האינדוסקופיה מלפני חודשים (שנעשתה ללא כאבי בטן כלל לפני). בדיקות דם וצואה כולל MRI (מלבד בוץ במרה) יצאו תקינים. אין אין אין מעי רגיש (סטרס וכו). למה הגוף שלי הפסיק לשחרר את הגזים /יש מדי? תודה

18/10/2022 | 20:26 | מאת: אור

ואין סיבו

עליך להתייעץ עם הגסטרואנטרולוג המטפל בך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות