מה עוד אפשר לבדוק?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/10/2022 | 23:51 | מאת: אביאל

שלום דר, בדיקות צואה שעשיתי ויצאו שליליות: -campylobacter -salmonella - SP SHIGELLA -giardia lamblia -entamoeba histolytica -cryptosporidium sp -cyclospora cayetanenS -yersinia enterocol. dna -נשיפה: סיבו והליקובקטור מה הן בדיקות נוספות (כמובן שעדיף דרך הקופה ) נגד טפילים/מזהמים במערכת העיכול שיכולים לגרום לכאבי בטן (חשד לריבוי גזים כלואים) שאפשר לעשות? תודה

אפשר לבדוק נוכחות של חיידקים מייצרי מתאן במעי הדק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות