בדיקה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/10/2022 | 16:17 | מאת: אורנה

שלום דר, כאבי בטן תחתונה מטורפים. הבדיקה היחידה שלא עשיתי היא קולונוסקופיה. נרתעת במקסימום מלעשותה. אם בדיקת דם סמוי בצואה יצאה שלילית אפשר לוותר על הקולונוסקופיה? תודה

כאבי בטן קשים דורשים בירור. קולונוסקופיה היא אחת הבדיקות. את הבירור מנהל רופא המכיר את כל פרטי הנבדק, בדק אותו גופנית ויש לו רשימת מחלות אפשריות שאותן צריך לבדוק כדי להגיע לאבחנה סופית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות