תוצאת בדיקת PET CT

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/10/2022 | 20:12 | מאת: mna

בן 65, אחרי ניתוח בגין שאת של מעי דק וטיפולי כימותרפיה, הטיפול האחרון בוצע בחודש מאי 2020 כעת בבדיקת PET CT לצורך מעקב אונקולוגי קליטה פתולוגית של FDG בעוצמה גבוהה בעיבוי רקמתי סביב ההשקה בבטן הימנית עם הרחבה של לולאות המעי והסננה של השומן מסביב עם בלוטת קטנות. ליעוץ כירורגי מה המשמעות ? מה הכוונה ?

המשמעות היא שיש חשד לחזרה של הגידול באזור ההשקה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות