כאב בטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/10/2022 | 21:32 | מאת: הדר

שלום דר, מזה 8 חודשים שיש גזים כלואים בבטן תחתונה שגורמים לכאבי תופת. מלבד בוץ במרה, צילומים שונים לא הראו דלקת של המעי ומלבד דלקת קיבה, האינדוסקופיה תקינה. אין דם סמוי בצואה אין הליקובקטור אין סיבו בדיקות דם תקין אין רגישויות מזון וזה לא מעי רגיז (נפשי) בוודאות! הכאב הוא באמצע הבטן התחתונה. בחודשיים האחרונים לאחר התרוקנות יש לחץ כביר יותר אפילו למטה. מה יכולה להיות הסיבה והאם שווה לקחת סיכון ולעשות קולונוסקופיה? תודה

צריך לעבור בדיקת קולונוסקופיה. ואם היא תהיה תקינה יש צורך ב ct,בטן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות