טחורים פיסורה בהריון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/09/2022 | 12:57 | מאת: NOT_FOUND

שלום .42. בהריון ראשון בסיכון. .ברקע מעי רגיז שטופל בקולוטל וקראון .עד ההריון שהבראתי יחסית ואז הפסיקו לי את התרופות לטובת לנטון בלבד. כרגע חודש 4 התחילו מחדש טחורים שבעבר נקשרו . האם יש דרך לטפל כי רופא נשים בהריון בסיכון אמרו לא ניתן עד אחרי לידה. האם יש דרך לטפל ?? זה קשור לתזונה? אפשר לחזור לתרופות הקודמות? תודה רבה

לא ניתן לענות ללא הכרת המטופלת ןללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות