דלקת נמערכת העיכול שלא נמצאה בבדיקות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/09/2022 | 10:44 | מאת: צבי

שלום אני סובל זמן רב מתסמינים כמו בחילות לחץ בבטן ובחזה סחרחורות והרגשה לא טובה , הממצאים שמצאו זה רק ריפלוקס קשה שגם התרופות לא עוזרות במיוחד, ,לאחרונה שמתי לב שאם אני נוטל אדקס יש לי הקלה משמעותית אומנם ביחד עם כל התרופות האחרות ,והשאלה האם זה יכול להעיד שכנראה יש תהליך דלקתי למרות שבכל הבדיקות לא מצאו תודה צבי

לא סביר שישנה דלקת במערכת העיכול שלא אובחנה בבדיקות שעברה. התייעץ עם הגסטרואנטרולוג שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות