היצרות פי הטבעת לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/08/2022 | 23:59 | מאת: ניר

אני 3 חודשים אחרי ניתוח כריתת טחורים עם ליגשור. לפני כחודש הרופא שניתח איבחן בביקורת היצרות של פי הטבעת. זאת לאחר בדיקת הכנסת אצבע ודיווח שלי על קשיים וכאבים ביציאות. הרופא ביקש לחכות עוד כחודש לביקורת נוספת ובינתיים נתן לי כלי להרחבה ידנית. האם יש בכלל סיכוי ש 3 חודשים אחרי הניתוח ההרחבות הידניות יסייעו? כל כמה זמן לעשות זאת ולמשך כמה זמן? אילו עוד אפשרויות הרחבה קיימות וסיכויי הצלחה?

צריך לנסות הטיפול שהוצא לך כדי לנסות להתגבר על הבעיה ללא ניתוח נוסף

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות