ירידה של 12 קג לחא דיאטה ללא כאבי בטן , קיבה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/08/2022 | 15:12 | מאת: לולה

שלום אנא עזרו לי … אני אבודה מחודש 3.22 ועד יוני ירדתי 9 קג ללא דיאטה והייתי משלשלת הרבה. חשבתי זאת כי הייתי בלחץ ועצבים על בן זוגי … ולא שמתי לב באופן חריג לירידה אפילו שמחתי שאני יורדת במשקל … בחודש 6 פאפ לא תקין בחודש 7 נלקחה ביופסיה מצוואר הרחם. רופא נשים אמר שאין קשר לצוואר הרחם והממצאים לירידה במשקל מחודש7 עשיתי שינוי תזונה לא צורכת סוכר ולא חלב כלל רק ירקות ופירות אורז ,לחם מלא הלכתי לרופא להתלונן על הירידה נתן לי בדיקות גסטרו, קולוסקופיה , רקטום, מעי גס ומעי דק - דיברתי עם אנשים שאומרים שחלילה מי שחולה הסרטן לא יורד במשקל ובאתרים כתוב שירידה במשקל מעידה על משהו ממאיר אשמח להסבר וממה עוד יכולה להיות הירידה במשקל בבקשה תעני לי אני לבד ובחרדות רבות וקשות

ירידה של 12 קג במשקל ללא דיאטה דורשת בירור. כתבת שסבלת משלשולים.. יש צורך בבדיקת מערכת העכול ע"י גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. צריך לבצע בדיקות דם מקיפות כולל תפקוד בלוטת התריס ועוד. פני לרופא המשפחה,שינהל את הבירור ויפנה למומחים השונים לפי הצורך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות