מתן חוות דעת על בעיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/08/2022 | 12:46 | מאת: אנונימי

צהריים טובים, אני בן 22 ומזה 5 שנים סובל בעת ישיבה ממושכת מריח חריף (משהו כלל לא רגיל) היוצא מאזור פי הטבעת והאשכים. ריח נוראי אשר לעיתים קרובות הופך גם לריח צואתי. מוכרח לציין כי אני הגייני מאד כך שזה לא הגיוני שאני חווה דבר כזה סתם. - לפני כ-8 שנים מצאו אצלי סינוס-פילונידלי ורק לפני כשנתיים עברתי את הניתוח. חשבתי שהסינוס אחראי על הריח הזה אך מהר מאד גיליתי כי זהו לא המצב. - לפני כשנה לאחר שחזרתי להתלונן על הריח גילו אצלי אחרי בדיקה פיסטולה טרנספיקטלית, אך לא המליצו לי לנתח אותה. האם ייתכן כי הפיסטולה הייתה שם בנוסף כל הזמן והיא הייתה האחראית לדבר כזה? אציין פה עוד שני נקודות שייתכן ויעזרו: 1. קראתי את התסמינים של הפיסטולה אך אינני מרגיש כלל גרד או כאב. (הדבר היחידי שמפריע לי כל השנים הללו זה הריח הזה) 2. הצואה שלי לעיתים קרובות מאד יוצאת בצורה קשה ובתור חתיכות קטנות בתכנוני לפנות לרופא אך הייתי שמח עד אז לקבל הכוונה על מה זה יכול להיות.

סינוס פילונידלי ו/או פיסטולה אינם גורמים למה שתיארת. גם צואה קשה אינה גורמת לכך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות