שימוש במשחה Antrolin

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/08/2022 | 16:19 | מאת: בוריס

שלום יש לי פיסורה בפי הטבעת כבר הרבה שנים ואני שם משחה Antrolin לפי מרשם של פרוקטולוג. הפיסורה כל פעם עוברת ונפתחת במיוחד אחרי עצירות. הפרוקטולוג לפני כמה שנים אמר לשים משחה מסביב פעם ביום בבוקר. כרגע הפיסורה עוד פעם נפתחה ויש קצת כאב צורב ואני מורח פעמיים ביום. האם אפשר לשים את המשחה יותר פעמים?

המינון המקובל הוא 4 פעמים ביממה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות