בעיה מוזרה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/08/2022 | 14:21 | מאת: תום

שלום דוקטור, יש לי בעיה מוזרה באזור של פי הטבעת כל פעם אחרי שאני מאונן ושופך אז יש לי תחושת רטיבות כזו בפי הטבעת וכשהכנסתי את היד לשם אין צבע של משהו ואין ריח, אבל יש רטיבות כזו עשיתי לפני כמה חודשים בדיקת אולטראסאונד בגלל משהו אחר והכל תקין, גם בדיקת אורולוג תקינה. אתה יודע אולי במה מדובר? תודה מראש

בעיה זו אינה מוכרת לי

05/08/2022 | 19:45 | מאת: תום

יש לציין כי זה קורה בעיקר אחרי שאני עושה צואה ולא כל הזמן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות