החלמה מניתות כריתת מעי גס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/08/2022 | 21:04 | מאת: נועם

שלום רב, לפני כחודשיים התגלה אצלי גידול במעי הגס, ואיאלץ לעבור ניתוח בעוד כשבועיים לכריתת המעי. לפני כן, קבעתי תור לחופשה באמצע אוקטובר. שאלתי היא, האם לדעתך אחלים ואוכל לנסוע לחופשה בריאה ובשלום? מהו זמן ההחלמה מהניתוח? ברור לי שזה אינדיבידואלי, אך אשמח לדעת את דעתך. תודה רבה

חסרים פרטים בשאלה. באיזה חלק של המעי הגס התגלה הגידול ומה הניתוח המתוכנן

05/08/2022 | 18:37 | מאת: נועם

הגידול התגלה בקולון רוחבי ימני, לכן הניתוח המתוכנן הוא כריתת מעי גס ימני נרחב עם השקה ראשונית- ניתוח אונקולוגי... תודה רבה ושבת שלום

אם הניתוח יעבור ללא בעיות או סיבוכים תוכל לנסוע באוקטובר לחופשתך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות