חשש לפיסורה וכאבים עזים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

04/08/2022 | 18:48 | מאת: ג'רי

לפני מספר ימים היה לי עצירות קשה (גבר בן 45 בריא לחלוטין) , בעת היציאה הרגשתי כאבים נוראיים, למחרת בבוקר ועד הרגע הזה אני סובל מכאב בשריר פי הטבעת, יש הפרשה צהובה וכשאני מנגב אחרי היציאות שלי אני רואה טיפה דם על הנייר טואלט, הכאב מגיע ומורגש בתוך פי הטבעת כס"מ או 2 בתוך פי הטבעת, כואב מאוד, לפעמים אני אחרי היציאות יושב בסלון ואני מרגיש את הדופק שלי שם באזור מרוב כאב במיוחד אם אני עושה שריר בפי הטבעת (מעין כיווץ), אך מטפלים כמה זמן זה ימשך ? זה פנימי ואני לא יכול לראות ממה הכאב אפילו לא במראה באזור.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות