כאבים אחרי כריתת טחורים ואבצס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/07/2022 | 00:26 | מאת: Adi

שלום דוקטור, אני כחודש וחצי אחרי כריתת טחורים ופוליפ ושלושה שבועות אחרי ניתוח לניקןז אבצס. אמנם אני במגמת שיפור, אבל עדיין סןבל מכאבים קשים אחרי כל יציאה למשך מספר שעות. כלל הרופאים שבדקו אותי טוענים שהכאב אמור לחלוף אך לא מתייחסים לכאב כאל משהו יוצא דופן ולא מציעים טיפול כלל מלבד משככי כאבים והמשך אנטיביוטיקה למניעת הצטברות נוספת של האבצס. אני מרגיש שהכאבים מאיזור הניתוח ולא מהחתך של האבצס. מה ניתן לעשות? אני חסר אונים וכבר חודש וחצי מושבת ומרותק לבית

31/07/2022 | 00:38 | מאת: Adi

בנוסף - ממה הסיבוכים שיכולים להיות לאחר כריתת טחורים? מה הסיבות שיכול להיות שבגינן אני עדיין סובל מכאבים

יש צורך בבדיקה גופנית כדי לענות על שאלותיך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות