כאבים עוותים קבועים במעים כול יום תחושת גוש בצד שמאול של הבטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/07/2022 | 23:07 | מאת: עידן

שלום על מה מעיד כאבי בטן עוותים קבועים ? סיטי בטן לא הראה חסימה יש לי כאב עוותי קבוע לא חולף לשניה רק מחמיר יש גוש מורגש בבטן שמאלית עליונה מרגיש את זה בוודאןת היה בצד שמאול התשפלות בדיוק איםה שכואב לי כול הסיטי לא גילו תבעיה למה יש לי כאב עוותי כול הצילומים לא גילו מה הסיבבה לכאב עוותי ראו התשפלות בצד שמאןל במעי הדק ואמרו שזה חרטה ולא צריך לטפל ואני סובל כןל יום בדיקןת דם תקין מדדי דלקת תקין קולנסקפיה תקין יש אפשרות לגיע אליך לבירור הכאבים הולכים ומחמירים עם הימים שעוברים בן 31 אפשר לגיע אליך לבירור תודה ..

הייתי מוסיף בדיקת קפסולת וידיאו של המעי הדק להשלמת הבירור

30/07/2022 | 23:16 | מאת: עידן

אני לא שותה כדורים לא מצליח מה הסיכוי ליחנק מהבדיקה הזו

צריך רק פעם אחת לבלוע את הקפסולה. אם אתה סובל כ"כ הרבה זמן כדאי לעשות את המאמץ כדי לנסות להגיע לאבחנה

31/07/2022 | 07:23 | מאת: עידן

משנת 2017 זה התחיל לי הבעיה הזו פתאום התכוןצות חזקול כאב חזק בבטן מאוד לכמה שניות ומאז כאבים עוותיפ קבועים קם עם זה הולך לישון עפ זה פשוט לא חולף לשניה אני יעשה את הבדיקה הזו מפחד אבל שיתקע לי בגרון שיבלע את זה ואז יהיה לי חסימת מעיים מרגיש גוש בצד שמאןל לוחץ הגוש רק בצד שמאול איפה שהיה התפשלות עפ.יתקע לי בגרון הקפסולה מפחד .תודה

לא ייתקע בגרון... צריך להשלים בירור כדי לנסות להגיע לאבחנה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות