כאבי גב ובטן עזים מלווים בהקאה וצורך בהתרוקנות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/07/2022 | 06:38 | מאת: ריקי

היי בחודש וחצי האחרונים אני חווה בערך פעם בשבוע- שבועיים התקף כאב עז שמתחיל באזור הגב וממשיך גם בבטן מלווה בקוצר נשימה יש צורך בהקאה וכן מורגש צורך בהתרוקנות אחרי בין רבע שעה לשעה חולף הכאב כלא היה אני חודשיים אחרי לידה אולי זה רלוונטי וכן בשנה + האחרונות יש לי עצירויות חוזרות ונשנות המלוות בכאבים בזמן היציאה ולאחריה, קושי בהתרוקנות, לפעמים אף דימום מאזור פי הטבעת וכן טחורים חיצוניים אשמח לדעת מה זה נראה ומה עלי לעשות

עלייך לפנות בהקדם לבירור אצל רופא. לא ניתן לאבחן על פי התכתבות בפורום

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות