טחורים בת 47 טחורים חיצוניים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/07/2022 | 16:41 | מאת: מירית

יש לי טחור חיצוני. 3 ימים מורחת משחה, שום דבר לא הקטין את הטחור. יש תקווה? אני בחרדה שאצטרך ניתוח. בבקשה תן לי תקווה עושה אמבטיות שמה משחה מה עוד יעזור? אם לא הקטין את עצמו יש למה לצפות או שחבל על הזמן

טחור חיצוני זה שטף דם מתחת לעור שייספג עם הזמן. זה יכול לקחת בין ימים לשבועות... אם יש קריש דם בלחץ ניתן לנקזו

28/07/2022 | 08:06 | מאת: סמדר

האם הרופא שבדק אותי יכול היה לראות האם יש קריש דם? במה מתבטא קריש דם? תודה רבה על התייחסותך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות