עצירות וכאבים ביציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/07/2022 | 13:12 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 50 עם רקע של אנדומטריוזיס ברקטום. המלצת הרופא המומחה לא לנתח. בעבר כאבים חזקים ובשנים האחרונות ללא כאבים. בחודשים האחרונים סובלת מגרד בפי הטבעת, עצירות לסירוגין, מיציאות קשות וכואבות ומעין שריטות באיזור פי הטבעת שלאחר היציאות יש מעט דם רק בניגוב. משתדלת לשתות הרבה ולעיתים זה עוזר. האם יש מצב שהאנדומטריוזיס מודלק? האם יש מה לעשות או רק בדיקה אצל פרוקטולוג? תודה רבה מראש

כנראה אין כל קשר בין התלונות לאנדומטריוזיס. פני לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות