כאבים בפי הטבעת ותחושת דקירות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/07/2022 | 11:00 | מאת: אחת

שלום רב בת 38. שתי לידות. לידה אחרונה לפני שנתיים. מזה חצי שנה בערך אני מרגישה אחרי הקקי שלא הצלחתי להתפנות עד הסוף. כאילו שנשאר עוד ולא מצליחה להוציא. לפני כמה ימים ניסיון למין אנאלי פעם ראשונה. נכנס חצי הפין. הרגשתי לחץ ולא המשכנו. לא דיממתי ולא הרגשתי כאב אלא רק תחושת לחץ וכאילו יש לי קקי. מאז אני מרגישה כל הזמן תחושת לחץ בפי הטבעת. דקירות ועקיצות ותחושת עצירות. אפילו קצת כאב בישיבה ואי נוחות מתמשכת. האם ייתכן שנגרם לי נזק מהחדירה?! זה קשור לתחושה שאני לא מתפנה עד הסוף תודה רבה

עלייך לפנות לבדיקת כירורג/פרוקטולוג. לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות