דם וריר שבוע אחרי מחלת חום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/07/2022 | 10:06 | מאת: אבי

שלום רב, לפני כשבוע סבלתי למשך יומיים- שלושה מחום עד 39 בשילוב של כאבי בטן תחתונה ועוויתות ושלשולים קשים וכאבי שרירים. חלק מהשלשולים היה מלווים בדם. החום ירד אחרי יומיים, השלשולים כמעט חלפו, אך מידי פעם אני רואה דם בצואה ועדיין סובל מכבאי בטן תחתונה קלים מאוד. מציין כי מאז אני כאבי שרירים חזקים (בידיים ברגליים למטה ובגב תחתון) שלא חולפים ומתגברים דווקא בזמן שכיבה ומנוחה. אתמול הרגשתי צורך דחוף להתרוקן ולא יצא לי כלום בשירותים רק ריר עם דם. השאלה מה זה יכול להיות, האם יתכן שמדובר בהמשך של מחלת החום או מה שהיה לי לפני שבוע? האם סביר שבגלל זה אני עם כאלה כאבי שרירים וחלושה? האם יכול להיות שמדובר סהכ באיזה חיידק או וירוס או יש לי מה לחשוש מקוליטיס שאני מבין שהיא כרונית או מסרטן חלילה? אפשר לחכות לראות אם עובר לבד או כן צריך לפנות לרופא? אם לפנות- איזה בדיקות לבקש מהרופא? מודאג מאוד מאוד... אודה לתשובתך

כל האפשרויות תיתכנה. פנה לבדיקת רופא.

07/07/2022 | 10:50 | מאת: אבי

גם סרטן??

07/07/2022 | 10:51 | מאת: אבי

מציין שאני בן 30

בסיכוי שמדובר בסרטן הוא אפסי

07/07/2022 | 12:13 | מאת: אבי

ממש תודה רבה, מעריך את זמן התגובה המהיר...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות