בצקת לאחר כריתת טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

07/07/2022 | 06:05 | מאת: Adi

שלום, אני שלושה שבועות לאחר ניתוח כריתת טחורים ופוליפ. באיזור החתך של בניתוח יש בצקת פנימית שניתן להרגיש במגע באיזור. לאחר יציאות ולאור היום אני סובל מכאבים עזים מהבצקת. האם יש דרך/טיפול לזרז את ההחלמה ולרפא את הבצקת? אני עושה מספר אמבטיות ביום אבל לא מרגיש הקלה ישירה בכאבים

לאחר ניתוח יש תהליך של החלמת הפצע הניתוחי שלוקח את הזמן שלו. זה תהליך ביולוגי שלא ניתן לקצרו. במהך התקופה צריך לקחת משככי כאב כדי להפחית את הסבל

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות