כבר אין לי עצירות ואני לא רוצה לקחת נורמלקס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/07/2022 | 15:02 | מאת: משה

שלום, לאחר סבל ממושך מעצירות וטחורים, הצלחתי להפסיק את העצירות כשגיליתי שהייתי צורך מעט מדי חלבונים. כרגע כבר בלי עצירות, הצואה רכה יחסית, אבל עדיין נשאר טחור מעצבן מדמם וכואב. הפרוקטולוג שביקרתי אצלו בפעם האחרונה, כשעוד הייתה עצירות, לא רצה לקשור את הטחור, אלא הנחה אותי להמשיך לצרוך נורמלקס. אני לא מעוניין להמשיך בטיפול הזה. השאלה היא האם הטחור המטריד יעלם מעצמו או שחייבים לקשור כדי שהוא יעלם?

איני יכול לחזות את העתיד. אם הטחור מתאים לקשירה - ניתן לקשור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות