צניחת רקטום בינוניתללללללללללללללללחחחחחחח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/07/2022 | 12:44 | מאת: יוכבד

שלום לדר יש לי צניחה בינונית וזה צורב וכואב מאוד שום משחה לא עוזרת צורב בגלל שיש גזים אינסופייםמאחרי יציאה וללא קשר לכלום הצריבה כה חזקה שלא מסוגלת לצאת מהבית רק בישיבה לא צורב גם לא תמיד גם הוולווה צורבת מה ניתן למרוח שיפסיק לצרוב שאוכל לצאת לבדיקה לא מעונינת לגשת למיון

לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות