בעיה של יציאות קשות וגדולות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/06/2022 | 22:22 | מאת: ניר

שלום בן 47, בריא בדר"כ. יש לי יציאות כמעט תמיד מדי יום, כ"כ אני עושה פעילות גופנית של הליכה, וכן משתדל לשתות הרבה. ובכל זאת היציאות שלי קצת קשות, והן יוצאות מאוד עבות (בקוטר). אם אני יוצא מדי יום איך זה מגיע למצב שזה כזה עבה? כ"כ בחלק הראשון של היציאות יש לזה צורה כמו של אבנים (בצורה שמזכירה קצת את המבנה של המעי הגס). למה לא יוצא נורמלי? ואיך ניתן לשפר את זה? אציין שלפני כשנתיים עשיתי קולנוסקופיה בגלל שינויים ביציאות ויצא תקין. תודה

פנה לייעוץ לגסטרואנטרולוג שלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות