לאחר ניתוח פיסורה וטחורים סיבוכים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/06/2022 | 14:56 | מאת: אסי

שלום עברתי לפני שבוע ניתוח פיסורה וטחורים פנימיים והיום לפני השחרור מסר לי המנתח שיש לי פיסטולה חוצת שריר וצריך כרגע לעשות חוט סיטון ולחזור אחרי כמה חודשים לניתוח ליפט ואני מאוד חושש מההחלמה ניתן לעשות משהו בבעיה הזאת אשמח לעזרתך

השאלה לא ברורה. האם הפיסטולה,זוהתה בניתוח או שהיא סיבוך של הניתוח? בכל מקרה בפיסטולה כזו צריך לטפל ע"י נקז סיטון ובהמשך, כעבור מס שבועות עד חודשים, להחליט על סוג הטיפול. יש מספר אופציות טיפוליות ובוחרים את מה שמתאים למקרה

30/06/2022 | 19:43 | מאת: אסי

לאחר ניתוח פיסורה וטחורים בייחד לאחר שבוע באישפוז בבדיקה המנתח מצא יציאה של מוגלה ואז החליט להכניס אותי לניתוח סיטון ואז לאחר הניתוח מסר לי שזה חוצה שריר ונצטרך לעבור עוד ניתוח מסוג לייפט עוד 3 חודשים אשמח לעזרתך בנושא מאוד מאוד מוטרד

קודם כל צריך להמתין את התקופה של מס חדשים ואז להעריך את המצב ולהחליט. כרגע אין סיבה להלחץ ולחשוש. לפעמים זה יכול להסתדר בלי ניתוח

30/06/2022 | 22:07 | מאת: אסי

דר אשמח לשמוע לגבי ניתוח ליפט מה האחוזים בהצלחה בניתוח ואיך ההחלמה מניתוח זה ?

יש מספר סוגי ניתוחים לפיסטולה. מציע להמתין עד מועד קרוב לניתוח ואז תקבל הסבר על מה שמיועד להתבצע אצלך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות