היתי בבית חולים סורוקההההה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/06/2022 | 05:21 | מאת: עידן

שלום כתבתי לך פה כמה פעמים היתי בבית חולים סורוקה פה בבאר שבע בגלל שיש לי כאבים עוותים קבועים ןלא עובר בכגל כןל יום כככה הגעתי לבית חולים הרופא שמע מה שאמרתי לו שנגע לי בבטן כאב לי רשפ במכתב שחרור לא נוצן לגעת בבטן כי זה עושה לי כאב חזק שנוגעעים בבטן הוא עשה לי צילום בטן לראוח שאין חסימה יצא תקין ושחרר אןתי ויש לי כאבים עוותים גם עכשיו מה לעשות כאבים חזקים ןמשחררים אןתי מה לעשות ...

לא ניתן לייעץ במקרה כמו שלך בלי הכרת המטופל לעומק, בדיקה גופנית והכרת כל בדיקות המעבדה וההדמיות שבוצעו עד עכשו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות