דם בצוואה כבר כשבועיים שיש לי דם בצוואה הייתי אצל הרופאת משפ' והיא

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/06/2022 | 15:03 | מאת: מיא טימיום

כבר כשבועיים שיש לי דם בצוואה הייתי אצל הרופאת משפ' והיא בדקה אותי ואמרה שהיא חושבת שיש לי טחורים והפנתה אותי לכירוג ששלל שיש לי טחורים גם לא פנימיים-בדק גם עם האצבע וגם עם מכשיר והוא שלח אותי לבדיקת סיגמואידוסקופיה ! אני רוצה לציין שאני בת 20 האם כדאי לי לבצע את הבדיקה הנ"ל?

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות