ניתוח סטפלר סיכות ומין אחרי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/06/2022 | 01:14 | מאת: דנה

שלום רציתי לדעת האם הסיכות בניתוח הזה נופלות או נשארות לעד בתוך התעלה האנאלית? בנוסף, האם ניתן לקיים יחסי מין אנאליים אחרי הניתוח ואם כן כמה זמן אחרי? תודה, דנה

הסיכות נשארות לעד בתוך הרקמה. בדופן הרקטום. לרוב לא צריכה להיות בעיה בקיום יחסי מין אנאלים לאחר תקופת החלמה מהניתוח (4-3 שבועות)

17/06/2022 | 15:24 | מאת: המשך שאלה

האם הסיכות נטמעות בתוך הרקמה לאחר תקופה או שהן גלויות לחלוטין לעד? קונדום לא יכול להקרע? תודה!

17/06/2022 | 15:27 | מאת: המשך לשאלה של הגברת

האם הסיכות נטמעות בתוך הרקמה לאחר תקופה או שהן גלויות לחלוטין לעד? קונדום לא יכול להקרע? תודה!

ברוב המכריע של המקרים הסיכות נטמעות ברקמה ואינן מורגשות

17/06/2022 | 19:58 | מאת: המשך לשאלה המשך

אז מדוע חלק מהאתרים כותבים שהסיכות נופלות ספונטנית?

תפני השאלה למי שכתב באתרים הללו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות