גמילה מאבילק אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

12/06/2022 | 01:11 | מאת: שני כמן

היי דוקטור אחרי שנה וחצי מניתוח מתלה אני מעוניינת להיגמל מאבילק (ניתוח חוזר, חרדה מתמדת מפציעה) כיצד ניתן לבצע זאת? בנוסף,שני רופאים אבחנו אצלי פצע במעי מעלה (רחוק מפי הטבעת) אחד חושב שמסובר בתפר של המתלה שמדמם לפעמים או בטחור פנימי.. האם מותר להיגמל ממשלשלים במצב זה? האם מותר להתעמל?

לא ניתן לענות על השאלה ולייעץ ללא הכרת המקרה וללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות