טחורים ופי הטבעת נפיחות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/06/2022 | 07:31 | מאת: שירה

הייתה לי נפיחות קלה בפי הטבעת לפי דעתי בגלל התאמצות בשירותים הרגשתי שצריכה ולא יצא מעין עצירות . בבוקר כבר הייתה יציאה. עושים לי בדיקות גם מבחינת גסטרו יש לי תחושות ויציאות לא כהרגלן הולכת לעשות קסטרוקופיה, וגם נמצאו אבנים קטנות גרגירים בשתי הכליות ובבדיקות גם מזה , יכול להיות שההתאמצות קשורה לזה והאם צריכה לעשות בקשר לנפיחות בפי הטבעת כי זה חד פעמי. הבעיה היחידה שלפעמים מתאמצת בגלל הבעיות ויותר יושבת ומתאמצת בשירותים. אמרו לי גם להתמיד על שתייה, צריכה עוד משהוא בגלל התופעה עד שאר הבירורים?

הנפיחות בפי הטבעת היא מהמאמץ. צריכה להגיע למצב של יציאות ללא מאמץ ע"י כלכלה עשירה בסיבים ושתיה מרובה

09/06/2022 | 10:21 | מאת: שירה

תיארתי מהמאמץ בגלל זה עושים בדיקות אנסה לא להתאמץ כי מרגישה שצריכה אבל בסוף לא יוצא אלא למחרת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות