דם וריר שקוף בשירותים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/06/2022 | 06:06 | מאת: ד

שלום רב, אני בן 23. בחור בריא. מתאמן ושומר על תזונה תקינה. מזה ימים בודדים בלבד, החל להופיע דם גלוי בצואה. יתר על כן, במקרים בהם חשתי שאני מוכרח לרוץ לשירותים קרה דבר עוד יותר מדאיג, ובמקום צואה הופיע נוזל רירי (דמוי רוק) מהול בדם. הרבה דם. אינני חש כלל כאבים בבטן, כמו כן התיאבון, המשקל והאנרגיה תקינים. רק התיאור שנתתי לעיל הוא הגורם לפנייתי. מה ניתן לעשות בנידון? האם זה מצריך טיפול רפואי, או שמא יחלוף מעצמו?

התיאור מתאים לדלקת ברירית הרקטום. עליך לפנות לבדיקה ולקבל טפול תרופתי מתאים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות