טחורים כואבים במיוחד ושאלת יציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/06/2022 | 00:24 | מאת: דנה

תור לפרוקטולוג יש רק בעוד כמה חודשים. בינתיים אני עם טחורים דרגה 4 (לפי גוגל- הם בחוץ, כאבי תופת ואני לא מצליחה להכניס אותם). אני אמורה לחכות עם הכאבים הללו עד שיגיע התור לפרוקטולוג? התחלתי משחה טבעית, לא עזר. עברתי היום לקרם פרוקטו. האם יש סיכוי שיעבור לבד? שאלה נוספת: אני שותה המון מים, אוכלת ירקות ועושה ספורט. עם זאת, היציאות שלי מאוד גדולות (בלי קשר לרכות/קשות). הן תמיד היו גדולות. מה הפיתרון למצב הזה? אני סובלת תדיר מפיסורה וטחורים בדרגה קלה. המון תודה מראש!

לא ניתן לענות ולייעץ ללא בדיקה גופנית. אם יש לך כאבים עזים מדובר בבעיה דחופה ועלייך להגיע לבדיקה בהקדם

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות