טחורים פנימיים??????

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/06/2022 | 15:26 | מאת: שואל

שלום בבית חולים רצו לבדוק לאימי קשישה אם יש לה טחורים פנימיים, הוא בדק עם אצבע שלאחר כמה דקות יצא לה דם טרי בשירותים כנראה פצע את הפצעים ( הטחורים) וגרם לפצע להפתח ולהדמם, האם זה יכול להעיד על טחורים ככה? תודה

לא. כדי לאבחן טחורים פנימיים צריך לבדוק עם מכשיר מסוים

06/06/2022 | 16:21 | מאת: שואל

אז מה הסיבה שהחדיר אצבע ואז פתאום יצא דם בשירותים? תודה

לפני החדרת מכשיר תמיד בודקים קודם עם אצבע. את סיבת הדימום איני יכול לדעת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות