ניתוח לסרטן שד שמערב עור

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

06/06/2022 | 11:14 | מאת: יפית

שלום דוקטור אובחנתי עם סרטן שד גוש בשד שמערב עור ופטמה עם רצפטורים חיובים והר 2 שלילי וללא גרורות חוץ מבלוטת לימפה בבית השחי .אמרו לי שבגלל שזה מערב עור זה לא נתיח ולכן אני צריכה לקבל טיפול בורזניו ולטרוזול .לקחתי את הטיפול וב MRI שעשיתי לאנ רק שהגידול לא הגיב אלא אפילו יש החמרה קלה בגודל הגידול בשד . האם גידול שמערב את העור אי אפשר לנתח אותו בשום צורה תודה רבה

כדי לענות על השאלה צריך לבדוק אותך ולראות בדיוק במה מדובר. ייתכן ויש צורך בכריתת השד כדי להשיג שוליים ללא גידול.

כדאי לפנות לבדיקת כירורג העוסק בניתוחי שדיים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות