קולונוסקופיה וירטואלית ובקע מפשעתי דו צדדי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/06/2022 | 10:44 | מאת: ליאורה

שלום רב, אני בת 85 ויש לי בקע מפשעתי דו צדדי , לוקחת כדורים נגד יתר לחץ דם, ובריאה בד"כ.בגלל הבקעים המפשעתיים, מותר לי לעשות קולונוסקופיה וירטואלית שבה מנפחים את המעי הגס ? האם זה ינפח גם את הבקעים ויגרום קושי לבדיקה ? בתודה, ליאורה

הבקעים לא אמורים לגרום לבעיה בביצוע קולונוסקופיה וירטואלית

05/06/2022 | 11:00 | מאת: ליאורה

תודה דוקטור על התשובה המהירה. האם ה ואויר שבו מנפחים את המעי הגס לא יחדור גם לבקעים ? אני חוששת שזה ינפח אותם ואז האויר לא יוכל לצאת בתודה מראש על תשובתך . ליאורה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות