מפחד לסתבך הכאב מחמיר יש לי כאב מסוכן בבטן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/05/2022 | 01:35 | מאת: עידו

שלום מה הסיבוך של התפשלות מעיים קודם חסימה מלאה ואז איסכמיה ונמק במבוגרים? למה ששאלתי כירוג אמרתי לו היה לי התפשלות מעיים במבוגר בלי חסימה ואמר לי זה לא משנה עם היה חסימה ברגע שהיה לך התפשלות צריך לנתח עד כמה זה נכון בן 31 התפשלות בפעם הראושנה רק לאחר מכן עוד 3 סיטי בטן תקין 2 של מעי הדקק איפה שהיה התפשלות ןאחד לפני חודש סיטי רגיל חומר ניגוד תקין אשמח לעזרה תודה

התפשלות מעי מנתחים כמקרה דחוף. בצילומי CT יש לפעמים תמונה של התפשלות הנובעת מתנועתיות תקינה של המעיים . הכל תלוי בהסתמנות הקלינית ומה מחפשים אצל הנבדק

30/05/2022 | 16:50 | מאת: עידן

היה התפשלות במעי הדק בצד שמאול של הבטן כואב לי צד שמאןל רק ושזה לא ממוקם זה בא כאבים עוותים שהןלכים ומחמירים יש תחושת גוש בבטן סביב הטבור ןצד שמאול יש לפעמעם כאב באזור הטבור אתמול היה כאב חזק שם ולא יכןלתי לעמוד ישר מה אתכ חושב שזה קשור להתפשלות שזה בא והןלך מרגיש גוש בבטן האם זה מסוכן סיטי אחרון לפני חודש עפ שתיה וחומר נעגוד תקין ...

לא ניתן לענות מעבר למה שעניתי בלי הכרת המקרה לעומק וללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות