תוצאות בדיקת קולונסקופיה, מבקשת את חוות הדעת שלך

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/05/2022 | 08:01 | מאת: רויטל

נשלחתי לבדיקת קולונסקופיה עקב דם סמוי בקיבה. ממצאי הבדיקה: כפל מעובה- ממצא תת רירית 5 מ מ. האם ממצא זה סרטני? האם יש סיבה לדאגה? איך ממתינים חודשיים לתשובה? נאמר לי שזה יושב על התוספתן .

מהתיאור בפניה כנראה שמדובר בממצא לא מדאיג אך חובה להמתין לתוצאות הביופסיה. תוצאות אמורות להתקבל תוך שבוע-שבועיים ולא חודשיים...

28/05/2022 | 08:39 | מאת: רויטל

תודה רבה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות