צואה שחורה אחרי כאב גרון

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/05/2022 | 00:25 | מאת: רועי.בלו

שלום, היה לי כאב גרון כמה ימים, לא משו מיוחד . בזמן הזה הייתי בחתונה וצעקתי לא מעט כחלק מהמסיבה והשמחה. במהלך החתונה החלתי להרגיש כאב חד בגרון שבסוף הגיע לאזור הוושט, כאב שהקשה עלי לדבר. יום למחרת קמתי כמו חדש, בלי כאבים כלל אך יצא לי צואה שחורה מאוד בהלך כל היום, בלי כאבים. האם יש קשר? תודה

צואה שחורה מעלה חשד לדימום ממערכת העיכול העליונה. לא נראה שיש קשר לכאב בגרון. ליתר ביטחון פנה לבדיקה אצל רופא המשפחה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות