בעיית טחורים דרגה 2

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/05/2022 | 08:06 | מאת: אור

אני כבר תקופה ארוכה עם בעיית טחורים פנימיים מתמשכת, הייתי אצל ארבעה פרוקטולוגים שונים, בתחילה האבחנה הייתה טחורים, נתן לי רקטוגסטיק לאחר מכן אצל השני פיסורה וטחורים ונתן לי אנטרולין, השלישי טחורים (היה מאוד מאוד לא נחמד ) ואמר שצריך כנראה ניתוח במידה והמצב לא משתפר ונתן לי פרוקטו משחה והרביעי איבחן שזה טחורים פנימיים דרגה 2. האחרון נתן לי נרות ונורמלקס ואמר כי במידה וזה לא משתפר אז ככל הנראה יצטרכו קשירות. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני עובד עצות.

רקטוג'סיק ואנטרולין משמשות לטיפול בפיסורה, לא בטחורים.. לא תיארת במה מתבטא הסבל שלך. בכל מקרה לא אוכל ליעץ ללא בדיקה גופנית

24/05/2022 | 16:04 | מאת: אור

הסבל מתבטא בבטן נפוחה, קושי במתן צואה וכאבים בפי הטבעת, לעיתים היה דימום, ישנה הפרשה צהובה על הנייר.

א. בטן נפוחה דורשת בירור של המעי הגס ב. לגבי שאר הדברים לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית

24/05/2022 | 20:33 | מאת: אור

כלומר בדיקת קולונוסקופיה?

כנראה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות