שאלה לגבי טחורים פנימיים.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/05/2022 | 21:00 | מאת: שואל

שלום אימי בת 90 כנראה יש לה דימום מטחורים פנימיים לסירוגין לא תמיד, וגם אולי דימום פנימי בקיבה ( שזה רק מחשבה) הדם הוא טרי היא לוקחת כדורי ברזל ומדללי דם שהופסקן בגלל שזה היה מאיץ ומוריד את המוגלובין, היינו אצל פרוקטולוג שלא הצליח לבדוק משום שהיה לה קצת מואה שהפריע לו לבדוק והוא אנר שצריך חוקן לפני פעם הבאה, אך מה שהוריד אותי יותר שהוא אמר שבגיל כזה הוא לא חושב שכדאי להעיק על בדיקות פולשניות כי זה מסוכן, ומה שניתן לעשות זה משחה גם אם יש טחורים פנימיים לבין משהו אחר חלילה , הבדיקות דם תקינות, השאלה מה נכון לעשות בגיל כזה? הרי רוצים שהכל יהיה טוב. תודה

צריך לנסות לבדוק פעם נוספת

22/05/2022 | 21:13 | מאת: שואל

שלום זה מה שחשבנו לעשות אבל הפרוקטולוג ורופא המשפחה אומר שבגלל הגיל שלה גם אם אין או יש טחורים אן בעיה אחרת לא יהיה כדאי לנתח בגיל כזה, כי זה מסוכן לגילה. והאם זו מחשבה נכונה לחשוב? תודה

קודם כל צריך להגיע לאבחנה. ואז לשקול את האפשרויות הטיפוליות ולהחליט בהתאם לכל הנתונים. גיל אינו סיבה לא לברר..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות